.ΔΝΤ: Παραγωγικές οι συνομιλίες κυβέρνησης-τρόικας

Οι συνομιλίες των κλιμακίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) με τις ελληνικές αρχές, σημείωσαν «σημαντική πρόοδο», ήταν «παραγωγικές και εποικοδομητικές», και θα συνεχιστούν από τις έδρες τους για τα «εκκρεμούντα θέματα» και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μέσα στα πλαίσια της 5ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, στις αρχές Δεκεμβρίου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, χωρίς να απαντήσει συγκεκριμένα σε ερώτηση γιατί καθυστερεί τόσο πολύ η ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

 «Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κρατά τόσο πολύ. Πρέπει να αντιμετωπισθούν μια σειρά από ζητήματα» υποστήριξε.

 Κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΔΝΤ, στην Ουάσιγκτον, ο κ. Ράις έκανε λόγο για «μακρά διαπραγμάτευση» της τρόικας με τις ελληνικές αρχές.

 Απαντώντας σε αρκετές ερωτήσεις για την Ελλάδα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η χώρα μας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα χρηματοδότησης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να χρηματοδοτηθεί τους επομένους μήνες από τις υπάρχουσες πηγές ρευστότητας».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.