.«Τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν, δεν αλλάζει τίποτα στο σχεδιασμό»

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή έντεκα υπουργών με αντικείμενο τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της τρόικας τον Σεπτέμβριο. 

Στη σύσκεψη, αναφέρει το ΑΜΠΕ, δεν παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος.

«Συζητήσαμε τις εκκρεμότητες όλων των υπουργείων ως προς τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει», δήλωσε βγαίνοντας από το Μαξίμου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφορικά με το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης είπε ότι τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν και ότι δεν αλλάζει τίποτα στον σχεδιασμό. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα είμαστε έτοιμοι σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες που αναφέρει το ΑΜΠΕ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός συντόνισε τη δράση όλων των υπουργείων και ότι «θα είμαστε όλοι όπως πρέπει». Κάθε υπουργός, πρόσθεσε, παρουσίασε τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει στο υπουργείο του, τις δράσεις που έχει κάνει καθώς και το χρονοδιάγραμμα εκπλήρωσής τους.

Η δουλειά που μας περιμένει είναι πολλή δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτη βγαίνοντας από τη σύσκεψη. Όπως δήλωσε ο κ. Καλαφάτης, ο στόχος της κυβέρνησης είναι διπλός: να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα και να αναπτύξει προϋποθέσεις για τα ζητήματα της ανάπτυξης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.