.“Μονομαχία” ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου με αφορμή τη σύσκεψη στο Μαξίμου

Σε “πόλεμο ανακοινώσεων” επιδίδονται σήμερα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την αρχή έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, που σε σχόλιό του για τη σύσκεψη ανέφερε τα εξής:

“Ο συναγερμός που έχει σημάνει στην κυβέρνηση για ταχύτερη υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιτάχυνση της πορείας προς τον γκρεμό για την ίδια την κυβέρνηση.

Οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, οι ιδιωτικοποιήσεις με διαδικασίες λίαρ τζετ, οι κατασχέσεις σπιτιών, συνιστούν το τρίπτυχο της απόλυτης και εμμονικής υποταγής σε μια πολιτική που έχει φτάσει στα όριά της και ήδη έχει απωλέσει και τα τελευταία καύσιμα ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησής της στην κοινωνία.

Ο ελληνικός λαός έχει δείξει ότι είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και τη δημοκρατία και να στηρίξει μια διαφορετική πορεία της χώρας σε μια κοινωνικά δίκαιη και ριζοσπαστική κατεύθυνση”.

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μάχες οπισθοφυλακής για να ματαιώσει κάθε αλλαγή και όσο βλέπει ότι δεν του βγαίνει, τόσο οι εμμονές του φθάνουν σε παραλήρημα. Λυπούμαστε για το κατάντημά του, αλλά η Ελλάδα του αύριο δεν μπορεί να περιμένει”.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ “σήκωσε το γάντι”, σχολιάζοντας: “Η Ελλάδα που οραματίζεται η κυβέρνηση είναι μια χώρα χωρίς σχολεία, νοσοκομεία και υποδομές, με εκατομμύρια ανέργους και εξαθλιωμένους. Τη μάχη για να μη γίνουν πραγματικότητα τα οράματα της κυβέρνησης Σαμαρά, θα τη δώσουμε και θα την κερδίσουμε”.

Στην ανακοίνωση αυτή, ο Σίμος Κεδίκογλου απάντησε: “Το μόνο για το οποίο αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι για να μη φύγει ο εφιάλτης που μας οδήγησε στην κρίση: ο εφιάλτης της υπερχρέωσης, του κρατισμού, της ασυδοσίας των συντεχνιών, που έδιωχναν κάθε επένδυση και κάθε παραγωγική εργασία. Ο εφιάλτης αυτός τελειώνει, απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να το χωνέψει”.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.