.Πιάνουν… θέσεις στην ΑΕΚ!

Η έναρξη του πρωταθλήματος αργεί. Η ομάδα δεν έχει μαζευτεί καν για πρώτη φορά. Οι φίλοι της ΑΕΚ όμως που θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση δίπλα της μια χαρά μαζεύονται.

Μετά από… 2,5 μέρες διάθεσης (η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΟΑΚΑ «Γ. Κασσιμάτης» παρέμεινε ανοιχτή μέχρι τις 15:00 σήμερα, αντί για τις 19:00 που κλείνει τις καθημερινές) στην «Ένωση» εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου.

Και πώς να μην είναι όταν -παρά τις συζητήσεις για τις τιμές- πωλήθηκαν ή «κλείστηκαν» διαδικτυακά από το site του συλλόγου περισσότερες από 2.000 κάρτες!

Αριθμός αν μη τι άλλο εξαιρετικός και αρκετός για να τροφοδοτήσει την αισιοδοξία ότι -μ' αυτούς τους ρυθμούς- θα συνεχίσει από Δευτέρα να συγκεντρώνεται μια μεγάλη βάση φίλων της ΑΕΚ που θα τη στηρίξει (και) φέτος.

Άλλωστε απομένουν σχεδόν 2,5 μήνες μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεών της, ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι μεταγραφικές της κινήσεις, κάποιες εκ των οποίων (ειδικά αυτή του επιθετικού) αναμένεται να… σπρώξουν ακόμα περισσότερο την κίνηση των διαρκείας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.