.Φ. Κουβέλης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές

«Δεν χρειάζεται η χώρα εκλογές και η ΔΗΜΑΡ έδωσε και θα δώσει μάχη για την παραμονή της χώρας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο» αναφέρει ο Φώτης Κουβέλης σε γραπτή του δήλωση, μετά την ολοκλήρωση της κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, όπου αποφασίστηκε η απόσυρση των κυβερνητικών στελεχών του κόμματος, από την κυβέρνηση.

 Ο κ. Κουβέλης, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει το κόμμα του μετά τη διαφωνία για την ΕΡΤ, τονίζει ότι «η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα, με τις δικές της διακριτές πολιτικές θέσεις και επιμένει στη μεταρρυθμιστική της πολιτική και στην αναζήτηση και διεκδίκηση λύσεων μέσα στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Αυτή θα είναι η πολιτική μας παρουσία. 

Σ΄αυτή την προσπάθεια, η ΔΗΜΑΡ θα είναι ενεργή, αλλά αντίθετη σε αυθαιρεσίες, αυταρχισμούς και πολιτικές που προωθούν κομματικές επιλογές και δεν υπηρετούν την ανόρθωση της χώρας, της κοινωνίας και τους δημοκρατικούς θεσμούς» καταλήγει ο κ. Κουβέλης.

  Ο πολιτικός σχεδιασμός του κόμματος και οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η ΔΗΜΑΡ από εδώ και πέρα θα απασχολήσουν την Κεντρική Επιτροπή το επόμενο Σαββατοκύριακο.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.