.Ορατή μια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Θέση αντιπροέδρου της κυβέρνησης θα πάρει ο Βενιζέλος - Προχωράει άμεσα ο ανασχηματισμός - Κουβέλης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές - Το «μυστικό» χαρτί της συμφωνίας των τριών 

Αποφασισμένος να συνεχίσει και να εξαντλήσει την τετραετία εμφανίστηκε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από μία νύχτα δραματικών εξελίξεων στο κυβερνητικό μέτωπο και την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στις συζητήσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων για το θέμα της ΕΡΤ, την οποία πυροδότησε η αμετακίνητη στάση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

Ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, απέκλεισε το ενδεχόμενο η χώρα να προχωρήσει σε νέες εκλογές, επιχειρώντας να βάλει τέλος στα σενάρια, ενώ προβάλλει πλέον ζωντανό το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αφού ο Α. Σαμαράς κατέστησε σαφές ότι υπήρξε συμφωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη δημόσια τηλεόραση.

Στις καταιγιστικές εξελίξεις ήρθε να προστεθεί η απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο επέμεινε στην αναστολή της κοινής υπουργικής απόφασης του υπουργών Oικονομικών και του υφυπουργού Τύπου, που έβαζε «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.