.«Γροθιά» στη συνοχή της κυβέρνησης το κλείσιμο της ΕΡΤ

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ζητούν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης με αφορμή την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν με την αποχώρηση της Gazprom και το ναυάγιο της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κύριος Σαμαράς είχε συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους κυρίους Κουβέλη και Βενιζέλο, τους οποίους καταρχήν ενημέρωσε για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου και στη συνέχεια προσπάθησε να τους πείσει για την αναγκαιότητα της κίνησης, προσπαθώντας να εξασφαλίσει και τη δική τους στήριξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο ο κύριος Κουβέλης όσο και κύριος Βενιζέλος ζήτησαν να μην ληφθεί σήμερα η απόφαση, αλλά να συζητηθεί το θέμα στη συνάντηση των 3 αρχηγών και να υπάρξει μια πιο ομαλή λύση για τη διάλυση και επανασύσταση της ΕΡΤ, το Μαξίμου, όμως, επέμεινε στη λογική του σοκ.

Τελικά, το προεδρικό διάταγμα υπογράφηκε μόνο από τους υπουργούς της Ν.Δ. και όχι από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ΕΡΤ δημιουργεί άλλο ένα πρόβλημα στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα της κυβέρνησης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.