.Ανθρωποκυνηγητό στη Βοστόνη για τον Τσετσένο βομβιστή


Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη στη Βοστόνη και τα προάστιά της για να βρεθεί ο ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις που εξακολουθεί να διαφεύγει, δήλωσε ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Ντέβαλ Πάτρικ, ο οποίος ζήτησε από τους κατοίκους να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Η αστυνομία της Βοστόνης ανακοίνωσε πως κάνει σημαντική πρόοδο στην έρευνα για τον δεύτερο ύποπτο και πως η σύλληψή του μπορεί να είναι θέμα ωρών. 

Οι δύο ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, ο Τζοχάρ Α. Τσαρνάεφ, 19 ετών, και ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ, 26 ετών, ο οποίος σκοτώθηκε στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με την αστυνομία είναι αδέλφια και ζούσαν στις ΗΠΑ αρκετά χρόνια,. 

Αξιωματούχοι της εθνικής ασφάλειας δήλωσαν ότι κλίνουν προς τη θεωρία ότι κίνητρο των βομβιστικών επιθέσεων ήταν ο ισλαμιστικός εξτρεμισμός.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ενημερώνεται σε αίθουσα του Λευκού Οίκου από περισσότερους από 12 από τους πλέον υψηλόβαθμους συμβούλους του για τις εξελίξεις που υπάρχουν στην έρευνα για την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.