.ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ...


«Γελοίο» και «χοντρό» αποκάλεσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. 
Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Χρήστος Μαρκογιαννάκης...
προσπάθησε να τον ανακαλέσει στην τάξη, όμως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής βγήκε εκτός ελέγχου. 

Ο Ηλ.Κασιδιάρης έσπασε ποτήρια και πέταξε μικρόφωνα με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αποβολή του από την αίθουσα της Προανακριτικής. 
Απίστευτες σκηνές διαδραματίζονται από το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ καθώς σήμερα καταθέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεπέρασε κάθε όριο αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «γελοίο και χοντρό» και όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, άρχισε  να σπάει ποτήρια και να πετάει τα μικρόφωνα! Οπως ήταν επόμενο, στη συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποβλήθηκε από την αίθουσα.

Νωρίτερα είχε σημειωθεί και άλλο επεισόδιο. Η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διακόπηκε για λίγα λεπτά λόγω ενός φραστικού επεισοδίου μεταξύ των κυρίων Κασιδιάρη και Γεωργιάδη. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ερωτησεις στιν εξεταζόμενο Ευάγγελο Βενιζέλο όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάζοντας τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.
Το προεδρείο διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Την ώρα της διακοπής, βγαίνοντας από την αίθουσα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε όταν τον ρώτησαν τι συνέβη: «Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης» και πρόσθεσε: «Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο»

Μετά τον κ. Βενιζέλο, από την αίθουσα βγήκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους: «Κοιτάξτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα... Μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει...».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.