.Νέος τσακωμός στην Προανακριτική! Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: Αει...


Από Προανακριτική για ένα σκάνδαλο που συγκλόνισε τη χώρα έχει μετατραπεί σε... παιδική χαρά. Οι καβγάδες καθημερινοί (ο τελευταίος ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Γεωργιάδη), ατάκες... κορυφαίες και η Επιτροπή που εξετάζει τις ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ έχει γίνει... κωμωδία!
Αυτή τη φορά, μόνο η πρωταγωνίστρια ήταν ίδια: η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όμως δεν καβγάδισε με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, αλλά με τον προεδρεύων, το βράδυ της Τετάρτης, Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο μεν αποκάλεσε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δικηγόρο βιαστών και στρατοδίκη σε λαϊκό δικαστήριο του 1946-49, η δε κατηγόρησε τον συνάδελφό της Νέας Δημοκρατίας πως διέκοπτε την εξέταση του κ. Παπασταύρου επίτηδες, του είπε για τα βιβλία που πουλάει μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή και του ζήτησε να... εξαφανιστεί από μπροστά της!
Κάποια στιγμή, επέστρεψε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αλλά Ζωή Κωνσταντοπούλου και Άδωνις Γεωργιάδης δεν έκρυψαν τα τσεκούρια του πόλεμου. 
Το... πινγκ πονγκ με τις «θανατηφόρες» ατάκες συνεχίστηκε, τα άκουσε και ο κ. Δρίτσας από τον Άδωνι Γεωργιάδη, μέχρι που ο βουλευτής της ΝΔ είπε στην κα Κωνσταντοπούλου «άει...». Ευτυχώς για άλλους, δε συμπλήρωσε και άφησε τα πάντα στη φαντασία!

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.