.Στο δικαστήριο προσήχθη ο Όσκαρ Πιστόριους


Ο νοτιοαφρικανός αθλητής Όσκαρ Πιστόριους έφθασε στο δικαστήριο της Πρετόριας, όπου θα τού απαγγελθούν κατηγορίες για τον φόνο της αρραβωνιαστικιάς του Ρίβα Στέενκαμπ, αφού πέρασε τη νύκτα στη φυλακή.
Ο δικαστής θα αποφασίσει εάν θα απελευθερωθεί με εγγύηση. Η κατηγορούσα αρχή αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο Όσκαρ Πιστόριους πρέπει να παραμείνει υπό κράτησιν.

Ο αθλητής έφθασε στο δικαστήριο στο πίσω μέρος αστυνομικού οχήματος κρύβοντας το πρόσωπό του πίσω από μία κουκούλα και ένα τετράδιο σημειώσεων.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες στην κατοικία του Όσκαρ Πιστόριους, σε προάστιο της Πρετόριας, όπου βρέθηκε τη νύκτα της Τετάρτης προς Πέμπτη το πτώμα της Ρίβα Στέενκαμπ, η οποία έφερε τραύματα από πιστόλι των 9 μιλιμέτρ στο κεφάλι, το σώμα και το χέρι.

Ο 'Οσκαρ Πιστόριους πυροβόλησε τη φίλη του τέσσερις φορές δια μέσου της πόρτας του μπάνιου της κατοικίας του στην Πρετόρια, μεταδίδουν σήμερα τα νοτιοαφρικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πιστόριους ίσως εξέλαβε τη φίλη του ως διαρρήκτη, αλλά η αστυνομία ανέφερε ότι γείτονες άκουσαν φασαρία στην κατοικία του αθλητή πριν από τους πυροβολισμούς και ότι προηγουμένως είχε σημειωθεί "ενδοοικογενειακό" επεισόδιο.

Σύμφωνα με πολλά τοπικά ΜΜΕ, ο Πιστόριους πυροβόλησε την Στέενκαμπ τέσσερις φορές δια μέσου της πόρτας του μπάνιου. Οι σφαίρες βρήκαν το νεαρό μοντέλο στο κεφάλι, το στήθος, τη λεκάνη και το χέρι.
Ο Πιστόριους επρόκειτο να μιλήσει σε σχολείο του Γιοχάνεσμπουργκ αυτήν την εβδομάδα για τη βία κατά των γυναικών

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.