.Βολές Σακοράφα κατά Τσίπρα και νέο εσωκομματικό μέτωπο στο ΣΥΡΙΖΑ


Δριμύτατη κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας πολύ σοβαρούς προβληματισμούς σχετικά με τις επιλογές της τελευταίας περιόδου, άσκησε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σοφία Σακοράφα. 

«Εμείς θεωρώ ότι όχι απλώς δεν κάνουμε όσα πρέπει για να εδραιώσουμε την αξιοπιστία μας, αλλά πολλές φορές κάνουμε πράγματα που μας καθιστούν αναξιόπιστους», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σακοράφα, προκαλώντας «κραδασμούς» στην Κουμουνδούρου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι επέδειξε θρησκευτική λατρεία προς τον Ομπάμα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχει ιδεολογικό έλλειμμα και έλλειψη αξιοπιστίας στο κόμμα της Αριστεράς. 

«Στη δε συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους» 

τόνισε σε μια παρέμβαση που γίνεται την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να θεσμοποιήσει τη διαγραφή στελεχών στο νέο ενιαίο κόμμα, πράγμα που μέχρι στιγμής ήταν αντίθετο στη λογική των συνιστωσών

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.