.Φάκελος με σφαίρα στον Μέργο


Ένας ακόμα φάκελος που περιείχε σφαίρα εντοπίστηκε σήμερα στις 11.45 το μεσημέρι, στο γραφείο του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Μέργου, ο οποίος πριν λίγες μέρες προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, λέγοντας ότι οι κατώτατοι μισθοί παραμένουν σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα.

Στον απόηχο αυτής της δήλωσης το γραφείο του «πολιορκήθηκε» από νεολαίους και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την επέμβαση των ΜΑΤ, που καταγγέλθηκαν για άσκηση υπερβολικής βίας.

Όταν ανοίχθηκε ο φάκελος διαπιστώθηκε ότι μέσα υπάρχει μία σφαίρα των 9 χιλιοστών, καθώς και κείμενο που απευθυνόταν στον παραλήπτη και σύμφωνα με τον οποίο τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν. Ο φάκελος παρελήφθη από την κρατική ασφάλεια και διενεργείται προανάκριση.

Ανάλογο περιστατικό είχε καταγραφεί πριν περίπου μια εβδομάδα, όταν φάκελος με σφαίρα είχε φτάσει στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Το φάκελο είχε στείλει η οργάνωση Κρητική Επανάσταση.

Η ίδια οργάνωση έστειλε πρόσφατα τέσσερις αντίστοιχους φακέλους στις εφορίες Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου και Χανίων στην Κρήτη.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.