.2 χρόνια κοντά μας το Ράδιο Ζωγράφου!


Ο Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός σταθμός Radiozografou.gr σβήνει τα δεύτερα κεριά του και γιορτάζει παρέα με όλους εσάς!
Ο αγαπημένος Μουσικός Ελέφαντας, αφήνει το δήμο Ζωγράφου, και επελαύνει στα decks ενός από τους πλέον πρωτοποριακούς πολυχώρους της Αθήνας, το BoozeCooperativa, στον πρώτο όροφο του  νεοκλασικού της οδού Κολοκοτρώνη 57.
Ήταν Φεβρουάριος του 2011 όταν γεννήθηκε ένα νέο ραδιόφωνο, που έμελε να αλλάξει τις μουσικές συνήθειες των απαιτητικών ακροατών του διαδικτύου. 
Δύο χρόνια μετά, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: 30 εκπομπές, 40 ραδιοφωνικοί παραγωγοί, 24 ώρες συνεχούς ροής προγράμματος! Παρακαταθήκη η 3η θέση στην κατηγορίαΚαλύτερο Web Radio – Podcast, στα e-awards 2012
Μετά τον 14ωροΡαδιοΜαραθώνιο αγάπης για το «Χαμόγελο του παιδιού» με τη συμβολή 20 και πλέον γνωστών καλλιτεχνών του ελληνικού μουσικού στερεώματος, και  του 1ου διήμερου Graffiti Festival στην Πλατεία Γαρδένιας, με τη συμμετοχή των καλύτερων ομάδων γκράφιτι της Ελλάδας, ήρθε ο καιρός για πάρτυ!
Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν, είστε όλοι προσκεκλημένοι στο πρώτο μεγάλο ραδιοφωνικό event της χρονιάς, σε μια μουσική συνάντηση ακροατών και παραγωγών του σταθμού της πόλης, που από συνήθεια έγινε λατρεία.
 Η βραδιά θα περιλαμβάνει dj sets από παραγωγούς του σταθμού, σε ένα ευρύτερο μουσικό φάσμα με συνταγή up-tempo διαθέσεις και πολλά art-visual happenings, ικανά να σας κρατήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.