.Πρωτοβουλίες ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας


Το ΠΑΣΟΚ αναβαθμίζει πολιτικά τον κίνδυνο για το δημοκρατικό πολίτευμα, που προέρχεται από την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών και της δράσης της να επιδίδεται σε πράξεις ρατσιστικής και κοινωνικής βίας.

 Προς τούτο ο πρόεδρος του Κινήματος, στη διάρκεια ειδικής συνέντευξης Τύπου, ανακοίνωσε σειρά πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση του φαινομένου του εκφασισμού της κοινωνίας, μια πρωτοβουλία, που, όπως είπε, υπερβαίνει τα όρια του Κινήματος.

 Η πρωτοβουλία, τόνισε, απευθύνεται σε όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, αλλά δεν περιορίζεται στις πολιτικές δυνάμεις. Απευθύνεται σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και τους φορείς της, στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, αλλά και στους διεθνείς θεσμούς όπως η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, που ασχολείται με τα θέματα αυτά. 

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, μια από τις πρωτοβουλίες θα είναι η προσπάθεια να υπάρξει κοινή πρόταση από όλα τα άλλα κόμματα για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.