.ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Την απειλή μεγάλων χρηματικών προστίμων στα στελέχη των Διευθύνσεων Διοικητικού/Προσωπικού που δεν θα αποστείλουν στοιχεία των υπό απόλυση υπαλλήλων μέσα στις προβλεπόμενες από το νόμο προθεσμίες, επισείει με εγκύκλιό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Η εγκύκλιος εκδόθηκε μετά τα φαινόμενα «ανυπακοής» απόαιρετούς και εργαζόμενους στους δήμους αλλά και, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, από στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, ωστόσο σε αυτή δεν διευκρινίζεται αν ισχύει και για περιπτώσεις κατάληψης χώρων από τους εργαζόμενους αλλά και για τους αιρετούς που αρνούνται να δώσουν στοχεία.

«Η µη αποστολή των στοιχείων εντός της ανωτέρω προθεσμίας αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο επιβάλλεται πειθαρχική ποινή προστίμου, η οποία ισούται µε το ¼ των αποδοχών των υπαλλήλων»,αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εγκύκλιο. 

Στην εγκύκλιο δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για τις ετήσιες ή της μηνιαίες αποδοχές των υπαλλήλων, ωστόσο αν από έναν φορέα πρέπει να απολυθούν 30 υπάλληλοι που λαμβάνουν 1000 ευρώ έκαστος το μήνα τότε:
Η συνέχεια στο aftodioikisi.gr

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.