.Σαμαράς: «Δεν θα αφήσω να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού»


«Δεν έχω άγχος για τη δόση, αλλά κάθε ημέρα που περνά χωρίς τελική απόφαση επιβαρύνει την οικονομία, την ψυχολογία, τις αγορές και πλήττει και το φιλότιμο του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. 
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι αυτές τις θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να τις αφήσει να πάνε χαμένες, υπογραμμίζοντας: «γι' αυτό να είστε σίγουροι». 

Νωρίτερα, επαφές με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ είχε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Το απόγευμα, θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Ευρωομάδας (Eurogroup) Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Στο επίκεντρο των επαφών βρίσκονται το «ελληνικό ζήτημα» και η εκταμίευση της δόσης, θέματα τα οποία συζήτησε χθες, τηλεφωνικά, με τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ αλλά και τον Χ. Β. Ρόμπαϊ.

Εξάλλου, στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής οι «27» ηγέτες καλούνται να συμφωνήσουν στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό της περιόδου 2014-2020, το λεγόμενο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. Αρκετά είναι τα κράτη-μέλη απειλούν με βέτο σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι διεκδικήσεις τους από τα κοινοτικά κονδύλια.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.