.Στον εισαγγελέα δώδεκα άτομα για τα επεισόδια στο Πεντάγωνο


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στα δικαστήρια Ευελπίδων, σε ένδειξη συμπαράστασης στους δώδεκα συλληφθέντες συναδέλφους τους, οι οποίοι οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, για τα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι δώδεκα, καθώς και δύο άτομα που αναζητούνται, κατηγορούνται για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απρόκλητες σωματικές βλάβες, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Οι υπόλοιποι 94 προσαχθέντες, που κατηγορούνται για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα, αφέθησαν ελεύθεροι.

Στο μεταξύ, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός διευθυντής, Θόδωρος Κολοκυθάς, που ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, 
όταν εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του Πενταγώνου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη μη καταβολή των μισθών τους τους τελευταίους έξι μήνες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.