.Επιμένει η τρόικα στα σκληρά μέτρα


Μείωση των συντάξεων για ποσά κάτω των 1.000 ευρώ, νέες παρεμβάσεις στον κατώτατο μισθό, μείωση των αποζημιώσεων, κατάργηση του πενθήμερου και διεύρυνση του ωραρίου εργασίας με μονομερή εργοδοτική απόφαση ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών στη συνάντηση τους με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. 
Μετά από συνάντηση δυόμιση ωρών ο υπουργός εργασίας δήλωσε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται χωρίς ωστόσο να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα μέτρα που αξιώνει η τρόικα. 
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, με αντικείμενο την πορεία των παρεμβάσεων για την τόνωση του ανταγωνισμού στην αγορά, καθώς και την  προώθηση των αποκρατικoποιήσεων. 

Στο επίκεντρο θα τεθεί επίσης η πορεία του αναπτυξιακού πακέτου, καθώς το ΕΣΠΑ αλλά και οι παρεμβάσεις στις ΕΤΕπ έχουν σε μεγάλο βαθμό «εγκλωβιστεί» από την έλλειψη ρευστότητας και τη μεγάλη πλέον καθυστέρηση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. 

Επίσης, θα καταγραφεί η κατάσταση στην υλοποίηση των 110 μεγάλων έργων υποδομής αλλά και η προσπάθεια απεμπλοκής των πέντε μεγάλων αυτοχρηματοδοτούμενων αξόνων.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.