.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...5Χ5 ο Ολυμπιακός


Ένα γκολ του Νταβίδ Φουστέρ στο 32ο λεπτό, το πρώτο του Ισπανού μεσοεπιθετικού στο εφετινό πρωτάθλημα, αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Ατρόμητου με 1-0 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη διοργάνωση και, όπως είναι φυσικό, διατηρούνται μόνοι στην κορυφή, ενώ υποχρέωσαν τον Ατρόμητο στην πρώτη ήττα του για φέτος.

Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο εφετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, φτάνοντας τις τέσσερις νίκες. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Καμπάνταης στο 16ο λεπτό.

 Κέρκυρα-ΟΦΗ 2-1

Την πρώτη φετινή νίκη πέτυχε η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε δύσκολα του ΟΦΗ με 2-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μέσα σ' ένα τρίλεπτο με 2-0 (29' Αγρίτης και 32' Γιάντσης), η ομάδα της Κρήτης μείωσε στο 57' με τον Σόουζα, 

πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά η άμυνα της Κέρκυρας άντεξε και οι φίλαθλοι της πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της σεζόν. Να σημειώσουμε, μάλιστα, ότι η Κέρκυρα αγωνίστηκε από το 76ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη κάρτα) του Κοντοδήμου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.