."Καζαντζίδεια" στον 'Αγιο Κωνσταντίνο


Ανέκδοτες φωτογραφίες του Στέλιου Καζαντζίδη από τους κατοίκους του Αγίου Κωνσταντίνου, τοπικές πίτες από τις γυναίκες της περιοχής, ποντιακοί χοροί ακόμα και διαγωνισμό ψαρέματος έξω από το σπίτι του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή περιλαμβάνει το φεστιβάλ «Καζαντζίδεια 2012» που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στις 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στον 'Αγιο Κωνσταντίνο.
«Υπήρχε από παλιά η σκέψη γι'αυτό το φεστιβάλ. Θέλαμε όπως ο Στέλιος Καζαντίδης τίμησε την περιοχή μας να τον τιμήσουμε και εμείς» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κώστας Πετρόπουλος.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε ένας από τους λίγους τραγουδιστές, που κέρδισαν αδιαφιλονίκητα τον τίτλο του λαϊκού ερμηνευτή, αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων, τραγουδήθηκε όσο λίγοι και χάρισε το αίσθημα της οικειότητας σε όσους ένιωσαν ότι τραγουδά για εκείνους.

Διοργανωτές του φεστιβάλ είναι ο Ναυτικός Όμιλος Αγίου Κωνσταντίνου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι Στέλιου Καζαντζίδη», «Πολιτιστικός- Μορφωτικός σύλλογος «Δαφνούς», Μουσικός Σύλλογος «Ο Ορφέας», «Σύλλογος γυναικών Αγίου Κωνσταντίνου «Η Κνήμις», Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βουνού «Επικνημίδιος».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.