.Τηλεφωνική επικοινωνία Ευ. Βενιζέλου-Ζ.Κ. Γιούνκερ


Μακρά και αναλυτική τηλεφωνική συζήτηση, κατά την οποία στήριξε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Eurogroup Ζ.Κ. Γιούνκερ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο  κ. Βενιζέλος επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει παράταση του χρόνου προσαρμογής, 

ώστε το πακέτο των μέτρων να είναι εφαρμόσιμο μέσα σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σημειώνοντας ότι η παράταση δεν απαιτεί πρόσθετη χρηματοδότηση, εγκρίσεις από τα Κοινοβούλια και τρίτο πρόγραμμα, καθώς μπορεί να γίνει με τους τρόπους που έχει παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είναι απόλυτη η ανάγκη τα οποιαδήποτε μέτρα να συνδυαστούν με ένα άλλο διεθνές επικοινωνιακό πλαίσιο, ότι πρέπει να σταματήσει η διαρκής αμφισβήτηση για την Ελλάδα και το μέλλον της μέσα στο ευρώ και να σταλούν διεθνώς μηνύματα σταθερότητας και βεβαιότητας για την πορεία της χώρας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Γιούνκερ είπε στον κ. Βενιζέλο, ότι προσωπικά αντιλαμβάνεται το αίτημα της παράτασης και η θέση του είναι απόλυτη εναντίον κάθε συζήτησης για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.