."Ζητάμε περισσότερο χρόνο, όχι περισσότερα χρήματα"


Συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά υπό τον τίτλο «Η δραχμή θα ήταν για μας καταστροφή» δημοσιεύει σήμερα η γερμανική εφημερίδα "Bild". Ο πρωθυπουργός, ενόψει της συνάντησής του, την Παρασκευή, με την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, δηλώνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, τονίζει ότι η Ελλάδα δεν ζητεί επιπλέον χρήματα και προειδοποιεί για τους κινδύνους που απειλούν τις χώρες της Ευρωζώνης από μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας. 

Παρομοιάζει δε την κατάσταση που θα επικρατούσε στην χώρα, σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή, με αυτήν της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.
 Το πρώτο μέρος της συνέντευξης συνοδεύεται από φωτογραφία του κ. Σαμαρά στο πρωθυπουργικό γραφείο, μπροστά στον πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη 

«Η Ελλάς ευγνωμονούσα», αλλά και από δεύτερη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο συντάκτης της εφημερίδας να προσφέρει στον πρωθυπουργό το λεύκωμα της "Bild" για τα 60 χρόνια κυκλοφορίας της.

 Από την εφημερίδα επισημαίνεται ότι στο δεύτερο μέρος, το οποίο θα δημοσιευθεί αύριο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αναφέρεται στο «πώς η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα χρέη της».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.