.Από την δυναμική του 2014 στο απέραντο χάος...

Η είδηση της ημέρας είναι αστυνομική. Οι κλέφτες των ιατρικών εργαλείων από τα «μπάτε σκύλοι αλέστε» νοσοκομεία του Πολάκη είναι… Κολομβιανοί. Μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι αφού ήρθαν στην Κολομβία των Βαλκανίων. Σαν στο σπίτι τους αισθάνονται… Μια σειρά από γεγονότα δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει ξεφύγει εντελώς. Μια χώρα η οποία είναι… χύμα και κυριαρχεί ο κάθε ανόητος, ψεκασμένος ή το λαμόγιο που έχει βρει και κάνει αυτά που γουστάρει.
Ζούμε σε μια χώρα όπου στο διαδίκτυο γίνεται χαμός γιατί κάποιος έγραψε ότι είναι διεθνής συνωμοσία για να πιστέψουμε ότι η Γη είναι στρογγυλή. Δημιουργείται κίνημα υποστήριξης ότι ο πλανήτης είναι επίπεδος με το επιχείρημα «γιατί τα αεροπλάνα πάνε ευθεία;».
Ζούμε σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός δίνει συνέντευξη σε περιοδικό για γκέι προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους. Και καλά κάνει, γούστο του και καπέλο του, όμως, την ίδια στιγμή είναι επικεφαλής μιας κυβέρνησης η οποία στηρίζεται από το πιο ομοφοβικό κόμμα της Βουλής. Πώς από τη μια δηλαδή λες στους ομοφυλόφιλους «να είστε περήφανοι γι’ αυτό που είστε» και από την άλλη να δέχεται τους διάφορους ψεκασμένους και τους Νικολόπουλους που είναι απηνείς διώκτες των ΛΟΑΤ ή όπως αλλιώς αυτοπροσδιορίζονται;
Ζούμε σε μια χώρα όπου το μεγάλο μας τσίρκο έχει επικεφαλής τον… Κώστα Καζάκο και την Αφροδίτη Μάνου οι οποίοι αφού γράφουν τις παπάτζες του αιώνα στη συνέχεια ανασκευάζουν σα να μη συνέβη τίποτε.
Ζούμε σε μια χώρα όπου ο Πάνος Καμμένος είναι υπουργός ενός από τα κρισιμότερα υπουργεία που υπάρχουν. Και ανεχόμαστε να προσβάλλει τη νοημοσύνη μας ο αρχηγός των συνωμοσιολόγων της Ελλάδας που έκανε καριέρα μέσα στο ψέμα και τις θεωρίες καφενείου.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που μεγάλο μέρος του πληθυσμού πιστεύει ακόμη ότι για την κρίση φταίνε όλοι οι άλλοι. Ο σακάτης Σόιμπλε, η γεροντοκόρη Λαγκάρντ, ο ανθέλληνας Τόμσεν, το «πατημένο στρούντελ», όπως έλεγε τη Μέρκελ ένας… αντιμνημονιακός ζάμπλουτος δημοσιοκάφρος.
Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι η διακυβέρνηση Καραμανλή, του «προέδρου της καρδιάς μας» όπως τον αποκαλούν με συγκίνηση κάτι πολιτικά νούμερα, ήταν ό,τι καλύτερο είχε ο τόπος αυτός. Είναι οι ίδιοι που μένουν με ανοικτό το στόμα όταν ο δεξιός τύπος που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο κι από την Αυγή βγάζει ευφάνταστα σενάρια για διεθνή συνωμοσία προκειμένου να ανατραπεί ο Καραμανλής.
Και είναι οι ίδιοι, ίσως και περισσότεροι που δεν βλέπουν μπροστά τους ότι οι καραμανλικοί στηρίζουν τον Τσίπρα, τον χειρότερο πρωθυπουργό της ιστορίας. Και δεν έχουν ελάχιστη αίσθηση ντροπής να βάζουν πλάτη σε έναν αριστερό που καταστρέφει κομμάτι – κομμάτι τις κατακτήσεις αυτού του τόπου.
Είναι μια Ελλάδα όπου ακόμη και σήμερα, έπειτα από 2 χρόνια αριστερής παπάτζας, πιστεύουν ότι μπορεί αυτή η κυβέρνηση να λύσει το πρόβλημα του χρέους και να ξανακάνει τη χώρα κανονική. Που ακούει τον Τζανακόπουλο μόλις σήμερα να λέει «αν δε βρεθεί λύση στις 15 υπάρχει και η 22α Ιουνίου και η Σύνοδος Κορυφής». Είναι ο ίδιος τύπος που έλεγε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει το Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το πρώτο τρίμηνο του 2017.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που ανέχεται τον Τσακαλώτο, τον Φίλη και τον κάθε… δυσαρεστημένο Συριζαίο που δήθεν αντιδρά στις πολιτικές του Μαξίμου γιατί δεν είναι τόσο… αριστερές.

Πόσα και πόσα παραδείγματα δεν υπάρχουν για να δείξουν ποια είναι η Ελλάδα σήμερα και που πάει. Δεν είναι απλά η Κολομβία των Βαλκανίων, ίσως να ήταν τιμητικός τίτλος. Είναι μια χώρα χαμένη στις ψευδαισθήσεις της, στα ψέματά της, στην έλλειψη αυτοκριτικής της και στην παντελή απουσία αντίληψης της πραγματικότητας. Όταν μια χώρα είχε μέχρι το 2014 σοβαρή κυβέρνηση, με πρόγραμμα, σχέδιο, όραμα αλλά και με τα λάθη της κι επέλεξε να έχει μια κυβέρνηση αριστεροδεξιά που τα έχει κάνει μπάχαλο, τότε αυτή η χώρα είναι χειρότερη κι απ’ την Κολομβία.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.