.Ο Νίκος, τα φασόλια και ο offshoristas Αρτεμίου…

Τελικά οι ιστορίες του Αλέξη δεν τελειώνουν ποτέ. Ούτε βέβαια και τα ταξίδια του μικρού Γκιούλιβερ, του Νίκου Παππά. Μετά την τηλεκυβίστηση των τελευταίων ημερών, ο Παππάς και πάλι στο προσκήνιο !
 Στη Βενεζουέλα αυτή τη φορά, στο μακρινό Καράκας, πριν λίγα χρόνια, ο Παππάς, αγκαλιά με τον offshorista δικηγόρο Αρτεμίου, στήνει λένε γέφυρα για μεταφορά οσπρίων και άλλων εδώδιμων αποικιακών στη χώρα του Τσάβες και του Μαδούρο με αντάλλαγμα βαποριές με μαύρο χρυσό.. .. Σε ρόλο Τομ Πάπας , ο Νίκος Παππάς μαζί τους ανθρώπους της Μότορ Όιλ και κάποιους εγχώριους καραβοκύρηδες, θέλει να κάνει το deal της δεκαετίας. Δεν του βγήκε όμως. Γιατί άραγε ; Τι στράβωσε ;
Αργότερα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, έστειλαν και τον Πρωθυπουργικό ξάδερφο στη Βενεζουέλα αλλά το παιγνίδι είχε ήδη τελειώσει…  Τότε μάλιστα  οι οικονομικοί εγκέφαλοι μας έλεγαν ότι θα φέρουν πολύ φτηνό πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα. Είχαν όμως ξεχάσει να υπολογίσουν τα… μεταφορικά !  
Τώρα πως συνδέονται η Μότορ Όιλ, το κελεπούρι πετρέλαιο Βενεζουέλας, τα όσπρια, οι εφοπλιστές και ο επί των offshore σπεσιαλίστας επισκέπτης του Μαξίμου δικηγόρος Αρτεμίου, μόνο οι κυβερνητικοί παρακοιμώμενοι γνωρίζουν επαρκώς.

Εμείς απλώς κάτι υποψιαζόμαστε…..
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.