.Μπέσα και τσίπα είναι άγνωστες λέξεις για Παππά και Τσίπρα

Ένας από τους λόγους που έγινε όλο αυτό το νταβαντούρι με τις άδειες ήταν το μίσος για το Mega. Καλώς ή κακώς το κανάλι ταυτίστηκε με τη διαπλοκή, ο Τσίπρας το κατάλαβε αυτό κι έπαιξε με το συναίσθημα του κόσμου. Από την άλλη, Μεγάλο Κανάλι δεν είναι οι πριμαντόνες του, δεν είναι ο Πρετεντέρης, η Τρέμη και η Σαράφογλου που έτσι κι αλλιώς εγκατέλειψαν το καράβι πριν βουλιάξει. Είναι και οι 500 οικογένειες που ζούσαν από αυτό, εργαζόμενοι των 1.000 ευρώ κι όχι των 30.000 που έπαιρναν κάποιοι στις καλές ημέρες.
Το Mega έκλεισε γιατί το ήθελε η κυβέρνηση, όσο κι αν ο μεγαλομέτοχος Φώτης Μπόμπολας είπε ότι έκλεισε από τους μετόχους. Το κανάλι το εγκατέλειψαν οι μέτοχοι, και κυρίως η οικογένεια Μπόμπολα ως «λύτρα» στον Νίκο Παππά. Ένα δούναι και λαβείν ήταν και τίποτε άλλο. Η κυβέρνηση ζήτησε να κλείσει το κανάλι για να έχει στο τσεπάκι της τη μεγάλη νίκη, ο δε Μπόμπολας για να τον αφήσουν ήσυχο σε διάφορα δικαστικά ανοίγματα που είχε η οικογένεια και για να σώσει τον Πήγασο ο οποίος έχει τις εφημερίδες, το πρακτορείο και τα εκτυπωτικά στην Ίριδα. 
Αλλά σιγά μην υπήρχε μπέσα από την πλευρά του Μαξίμου. Του έταξαν αλλά τον άδειασαν κι αυτό που έμεινε είναι το κουφάρι της ναυαρχίδας του, του Έθνους που έχει ξεφτιλιστεί στο Πανελλήνιο αφού η Αυγή μπροστά της είναι… δεξιά. Ευθύνη για τη στροφή αυτή σε μια δημοκρατική εφημερίδα από την οποία έχουν περάσει σπουδαίες πένες έχει βασικά ο διευθυντής της, κολλητός με τους Συριζαίους, αλλά και κάποιος άσχετος που το παίζει δημοσιογράφος ο οποίος έχει τόση σχέση με τη δημοσιογραφία όσο η Πάολα με τον Οδυσσέα Ελύτη.
Εν πάση περιπτώσει η υπόθεση του Mega έχει πολύ ψωμί μετά από την απόφαση του ΣτΕ. Ακόμη και «μισητό» κανάλι έχει κερδίσει τις καρδιές του κόσμου χάρη στα εκπληκτικά σήριαλ που έχει, χάρη στην εντυπωσιακή ταινιοθήκη του την οποία εποφθαλμιούν πολλοί μνηστήρες. Αν δηλαδή σοβαρεύονταν οι μέτοχοι, δηλαδή Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης και Ψυχάρης κι έφτιαχναν ένα καλό ενημερωτικό χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος, το κανάλι θα σάρωνε ξανά και δεν θα άφηνε τα One και τα ρώσικα να του πάρουν τα σκήπτρα.

Είναι η ώρα λοιπόν να αποφασίσουν οι μέτοχοι τι θα κάνουν. Αν θα συνεχίσουν οι ίδιοι βάζοντας λεφτά ή βρίσκοντας επενδυτή ή αν θα κάνουν το χατίρι του Παππά και θα κλείσουν το κανάλι φεσώνοντας τις τράπεζες και ταυτόχρονα αφήνοντας στο δρόμο τους εργαζόμενους, απλήρωτους και χωρίς αποζημίωση. Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Μπόμπολα καθώς οι άλλοι δύο έχουν κάθε λόγο να… μισούν τους παπατζήδες. Το θέμα είναι αν θα αφήσουν να κλείσει ένα κανάλι που ήταν ενοχλητικό στον ΣΥΡΙΖΑ κι αν θα γίνουν υπόγειες συνεννοήσεις ξανά. Όμως, θα πρέπει να θυμούνται ότι μπέσα και τσίπα είναι άγνωστες λέξεις για Παππά και Τσίπρα αντίστοιχα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.