.Γαλάζιες... συνιστώσες στον ΣΥΡΙΖΑ;


Σε γραμμή ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο έντονα κινείται ο Κώστας Μίχαλος, ένα από τα πρόσωπα της Ν.Δ. (είναι μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής) που προκαλούν την ηγεσία με τις τοποθετήσεις τους, ενώ μόλις πρόσφατα συμφώνησε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και συμμετέχει και στην Επιτροπή Διαλόγου για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Σε μια χρονική στιγμή που το κεντρικό μήνυμα της Ν.Δ. είναι επίθεση σε όλα τα επίπεδα προς το ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν αρκετά στελέχη, κυρίως «καραμανλικά» (όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης), αλλά και «μεϊμαρακικοί» που ομνύουν πίστη στην εθνική συνεννόηση και συναίνεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο Κ. Μίχαλος, αναπληρωτής πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων και πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, ξεπέρασε κάθε όριο, μιλώντας στο «4ο Ευρωκοινοβούλιο των επιχειρηματιών» σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Με επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μίχαλος επεσήμανε την ανάγκη αλλαγής των πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και μιλώντας για το ζήτημα του ελληνικού χρέους, υπεραμύνθηκε της άποψης να δοθεί λύση και η γερμανική κυβέρνηση να μην χρησιμοποιεί τις γερμανικές εκλογές ως δικαιολογία για να αναβάλει τη σχετική συζήτηση.

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος, σε συνέντευξή του στο ΕurActiv, όπου και τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται σήμερα η αγορά είναι άλλη μια εκλογική διαδικασία, η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φέρει μια ισχυρή κυβέρνηση και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθηθεί από άλλες εκλογές στις οποίες θα εφαρμοστεί πλήρως το αναλογικό εκλογικό σύστημα. «Κατά την άποψή μου, αυτό θα προκαλέσει ολοκληρωτικό χάος στη χώρα» τόνισε.

Στην Πειραιώς ακούει κανείς να τραβήξει κανένα αυτί, να διαγράψει ίσως, αφού ο Κ. Μίχαλος είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Εκτός κι εάν δεν τον ενδιαφέρει και τον ίδιο, για τον οποίο λένε αρκετοί στη Ν.Δ. ότι δεν θα έλεγε όχι να γίνει και υπουργός του Τσίπρα…!

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.