.Παίρνει σάρκα... η «νέα διάπλοκη» του Τσίπρα

H εφημερίδα που δεν ανήκει στον Β. Μαρινάκη, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, μας αποκαλύπτει το σχέδιο του Μαρινάκη για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας. Ο Μαρινάκης μπαίνει δυναμικά στην τηλεόραση, μας λένε τα Παραπολιτικά, όχι ότι λένε και τίποτε καινούργιο, άλλωστε είχε γράψει το Antinews πριν μερικές ημέρες για τα σχέδια των επιχειρηματιών να πάρουν θέση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο και ότι το παιδί του Πειραιά ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τηλεόραση. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αίτηση θα καταθέσει ο εν λόγω εφοπλιστής, είτε θα φαίνεται είτε όχι, ο Σκάι του Αλαφούζου, δηλαδή ο άσπονδος εχθρός του Μαρινάκη, ο Αντέννα και το Star του Βαρδινογιάννη. Αυτό περιμένουμε περισσότερο από ποτέ. Στη δίκη της Δευτέρας το κανάλι του Μαρινάκη να βγάλει τη δίκη της Τρίτης και το Star τη δίκη της Τετάρτης. Θα πέσει πολύ γέλιο.
Τη Δευτέρα θα καταθέσει αίτηση και το Mega που κάνει αγώνα δρόμου για να μην κλείσει ενώ ακούγονται και άλλα ονόματα στην πιάτσα. Όπως για παράδειγμα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, αυτό του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.
Αποκαλύπτουμε λοιπόν τώρα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να έχει συμμαχήσει με άλλον μεγάλο επιχειρηματία και αν ακουστεί πιο είναι το δίδυμο θα γίνει πάταγος στην αγορά, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που βλέπουμε να γίνεται είναι ότι τουλάχιστον 7 ή 8 παίκτες θα θελήσουν να διεκδικήσουν τις τέσσερις άδειες, που μπορεί να είναι και πέντε στο τέλος. Και αυτή τη στιγμή παίζεται πολύ βρόμικο και πολύ σκληρό παρασκήνιο για το ποιος θα πάρει τις άδειες, αναλόγως βεβαίως με τις ορέξεις του μεγαλοκαναλάρχη Νίκου Παππά ο οποίος θα μοιράσει όπως αυτός θέλει. 
Είναι φανερό ότι διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο στο οποίο κάποιοι παλιοί βαρόνοι των μίντια θα φύγουν και άλλοι θα έρθουν. Ποιοι θα είναι αυτοί; Θα είναι καλύτεροι ή χειρότεροι; Θα είναι ελεγχόμενοι από το σύστημα Τσίπρα – Παππά ή όχι; Θα μοιράζονται τη διαφημιστική πίτα όπως θέλουν και ανάλογα με το… λιβανιστήρι στην κυβέρνηση;
Και το μεγάλο ερώτημα: Αν είναι να φύγει ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας ή οποιοσδήποτε άλλος και να έρθουν διαπλεκόμενοι εκβιαστές, ναρκέμποροι, φρουτέμποροι και λοιπά αποβράσματα της κοινωνίας τότε καλύτερα να μείνει το τοπίο όπως είναι.
Εξηγούμαστε. Δεν εννοούμε κανέναν από τους σεβάσμιους επιχειρηματίες που θα είναι μπροστά με τα ονόματά τους στην αίτηση που θα καταθέτουν. Αλλά μιλάμε για όλους τους «πισινούς» που δεν θα φαίνονται αλλά αυτοί θα κάνουν παιχνίδι, αυτοί θα στήνουν τα παιχνίδια, αυτοί θα στήσουν τη νέα διαπλοκή στην Ελλάδα.

Άντε στην υγειά μας και εις ανώτερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τη διαφάνεια στη χώρα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.