.Αλέξη και Πάνο, Χρόνια Πολλά!

«Να ζήσεις Αλέξη και χρόνια πολλά. Μας γέμισες ψέματα όλη την χρονιά. Άντε γεια».
Αυτό τραγουδούν από το πρωί οι εργαζόμενοι στην Υγεία και όταν ένας πρωθυπουργός που κέρδισε τις εκλογές μόλις πριν από έξι μήνες απαξιώνεται με τέτοιο τρόπο τότε έρχεται μοιραία το πολιτικό του τέλος.
Πριν από ένα χρόνο την ημέρα της Πρωταπριλιάς κανείς, πλην ορισμένων υποψιασμένων, δεν μπορούσαν να καταλάβουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ποτέ στην ιστορία της Μεταπολίτευσης, και αυτό το λέμε μετά λόγου γνώσεως αν κι έχουν περάσει αρκετοί πολιτικοί απατεώνες απ' αυτή τη χώρα, δεν γέμισε η Ελλάδα με τόσα πολλά ψέματα.
Λες και ήταν Πρωταπριλιά κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Αριστεράς και των ψεκασμένων.
Μια μικρή μόνο αναδρομή να κάνει κάποιος στην προηγούμενη περίοδο θα διαπιστώσει ότι δεν του είπαν ούτε μια αλήθεια.
Πραγματικά οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο δεν είναι και τόσο καλοί... υπηρέτες της αλήθειας. Αλλά λένε προεκλογικά και άλλα εφαρμόζουν και είναι κάτι που έχει συνηθίσει ο κόσμος. Κακό μεν αλλά έτσι είναι.
Όμως, κανείς στην ιστορία δεν έχει πλησιάσει ούτε κατά διάνοια τον αρχιψεύταρο που μας κυβερνά. Κανονικά θα έπρεπε να γίνει... εθνική αριστερή εορτή, να του στήσουν ανδριάντα με το χέρι σηκωμένο και το χείλι πρησμένο από τον έρπη ή πάλι με τα χέρια στις τσέπες και τα πόδια ανοικτά. Αλλά σίγουρα θα έπρεπε να είναι το τιμώμενο πρόσωπο αυτής της άτυπης γιορτής που μας θυμίζει τον παραμυθά των παιδικών μας χρόνων ή τον Βαρόνο Μινχάουζεν. Εμείς έχουμε τον δικό μας «Αλέξη Μινχάουζεν» ο οποίος έχει φέρει νέα ήθη στην Ελλάδα. Όπως π.χ. την παράσταση με τα «παλλόμενα πέη» του... πρωτοπόρου Βέλγου Γ. Φαρμπ.
Εν πάση περιπτώσει, αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στα ψέματα που μας έχει αραδιάσει. Για τα μνημόνια που θα έσκιζε, για την περήφανη διαπραγμάτευση, για την ανάπτυξη που έρχεται και για τους Έλληνες που θα αισθάνονται περήφανοι με την αριστερά.
Επειδή όμως δεν ορρωδούν προ ουδενός, συνεχίζουν να λένε ψέματα. Ο Καμμένος για παράδειγμα, πέρα από τις ψεκασμένες θεωρίες του που είναι και ανάξιες λόγου, ανακάλυψε την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο. Αμέσως μετά το Πάσχα, πιθανότατα τη μέρα της Ανάστασης βγαίνουμε από την κρίση αν δεν το έχετε καταλάβει. Είναι για γέλια ή για κλάματα η κατάσταση;
Χρόνια τους πολλά από υγεία, λίγα τους έτη από πολιτική ζωή.
Αν μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα σκίτσο με το δίδυμο της συμφοράς θα κάναμε τον Αλέξη... Δον Κιχώτη της συμφοράς και τον Καμμένο... Σάντσο Πάντσα και νεροκουβαλητή του πρωθυπουργού.

Μας πρόλαβε όμως η Νέα Δημοκρατία, η οποία μέσω ενός καταπληκτικού infographic υπενθύμισε στον ελληνικό λαό τα 10 ψέματα του Αλέξη Τσίπρα που δεν ειπώθηκαν Πρωταπριλιά…

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.