.Παραίτηση Σαμαρά ζητεί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης αναφέροντας ότι μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το παλαιό πολιτικό σύστημα είναι καιρός να αποχωρήσει. Όπως ανέφερε επίσης πρέπει οι Έλληνες να προχωρήσουν ενωμένοι.  
Εν τω μεταξύ κύκλοι της ΝΔ, σχολιάζοντας την κίνηση της κας Μπακογιάννη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά και να του ζητήσει την παραίτησή του, επισήμαναν πως το τηλεφώνημα αυτό έγινε χθες Σάββατο και «στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα». Οι ίδιοι κύκλοι δήλωσαν πριν από λίγο ότι «αφήνουμε στην κρίση του καθενός και κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να κρίνει μια τέτοια πράξη».

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Ντόρα Μπακογιάννη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά και να ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να υποβάλει την παραίτηση του από την ηγεσία του κόμματος.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η κα Μπακογιάννη φέρεται να είπε στον κ. Σαμαρά πως αν αυτή είναι το πρόβλημα είναι διατεθειμένη να αποσυρθεί από την κούρσα για την ηγεσία και να παρατηθεί και αυτή.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.