.Μηνύματα από την Ευρώπη για το σενάριο εξόδου

Διαδοχικά μηνύματα από την Ευρώπη στην Αθήνα για το σενάριο εξόδου από τα προγράμματα στήριξης, εν μέσω αβεβαιότητας στις αγορές, ενώ στο εσωτερικό πολιτικό πεδίο η αντιπαράθεση συνεχίζεται. 
"Όλοι φοβούνται την πιθανότητα πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα", δήλωσε στο Mega η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη, επαναλαμβάνοντας, εμμέσως, ότι "οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν με τη συναίνεση της τρόικας". 
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους σε μία νύχτα και με μία νομοθετική πράξη, έτσι όπως πραξικοπηματικά μας το επέβαλαν, δήλωσε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Λαφαζάνης. 
Το ενδεχόμενο να αναλάβει η Τask Force ένα σημαντικό τμήμα του έργου της τρόικας στην Ελλάδα, στη μετά Μνημόνιο εποχή, εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βρυξέλλες.  
Την άποψη ότι το σχέδιο της Ελλάδας για πρόωρη έξοδο από το πρόγραμμα στήριξης δημιουργεί αβεβαιότητα στις αγορές εξέφρασε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ.
Εν τω μεταξύ, κέρδη 0,7% σημειώνει το χρηματιστήριο Αθηνών ενώ το επιτόκιο του 10ετούς ελληνικού ομολόγου έπεσε οριακά κάτω από το 8%. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.