.Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Έπειτα από μία καμπάνια που χαρακτηρίστηκε από το πάθος, τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα για ανεξαρτησία από τους υποστηρικτές της απόσχισης της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για το αποτέλεσμα που θα ορίσει το «αύριο» της χώρας.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση από το ινστιτούτο Ipsos Mori οι υποστηρικτές του «όχι» φτάνουν το 53%, ενώ εκείνοι που τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας αγγίζουν το 47%.

Σε μία προσπάθεια να παρασύρει ολοένα περισσότερους ψηφοφόρους ο πρωθυπουργός της Σκωτίας, Άλεξ Σάλμοντ, με μία παραλλαγή του συνθήματος του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, «yes we can», κάλεσε τους πολίτες να πουν το «ναι», λέγοντας: «Ας το κάνουμε τώρα!».

Τους προετοίμασε, μάλιστα, λέγοντας πως το μέλλον της Σκωτίας βρίσκεται στα χέρια τους, παρότι παραδέχθηκε ότι οι υποστηρικτές της απόσχισης παραμένουν οι αουτσάιντερ της καμπάνιας.  Αντίθετα ο Σκωτσέζος πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν κατήγγειλε τον εγωιστικό, διχαστικό και "περιορισμένης αντίληψης" εθνικισμό.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.