.ΠΑΣΟΚ: Ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας ο ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα των ομάδων παραγωγών που έχουν πληγεί από το ρωσικό εμπάργκο, τον οποίο κατηγορεί για προτίμηση στην αλα καρτ συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για αντιφατικό και δημαγωγικό τρόπο στον πολιτικό του λόγο.

«Η προτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ στην αλά καρτ συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι γνωστή αλλά τούτη τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας και λαϊκισμού τριτοκοσμικού τύπου. Όπως σε όλα τα θέματα και σε αυτό πολιτεύονται με αντιφατικό και δημαγωγικό τρόπο. 

Ζητάνε από τη μια «η Ε.Ε. να αποζημιώσει εδώ και τώρα τους αγρότες» και από την άλλη η Ελλάδα «να διαχωρίσει εδώ και τώρα τη θέση της από την Ε.Ε. στο ζήτημα της ουκρανικής κρίσης», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ.

Προσθέτει στην ανακοίνωσή του το κόμμα ότι «η αγροτιά ξέρει καλύτερα από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τα συμφέροντά της που απορρέουν από τη συμμετοχή μας στην Ε.Ε».

Επισημαίνει ότι «το ΠΑΣΟΚ με όλα τα στελέχη του κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το εμπάργκο της Ρωσίας για συγκεκριμένα προϊόντα» και ότι «βρίσκεται καθημερινά μέσα και δίπλα στους συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών και ενημερώνεται διαρκώς από τα συναρμόδια υπουργεία».

Yπενθυμίζει ότι κεντρική θέση του κόμματος είναι αυτή που εκφράστηκε από τις 9/8 από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, «που δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι παραγωγοί θα έχουν την πλήρη συμπαράσταση της Πολιτείας καλώντας παράλληλα όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αποφεύγουν τις αποσπασματικές και δημοκοπικές προσεγγίσεις».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.