.Σφοδρή κόντρα για την αξιολόγηση

Ισχυρές ενδοκυβερνητικές αναταράξεις για την αξιολόγηση στο δημόσιο, που προκαλεί τώρα σφοδρή κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, και το ΠΑΣΟΚ. 
Να εφαρμοστεί ο νόμος για την αξιολόγηση ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μιλώντας στον «Βήμα FM», υπενθύμισε πως «ψηφίστηκε και από τα δύο κυβερνητικά κόμματα, πριν από τρεις μήνες. 
Το σχετικό νομοσχέδιο είχε τεθεί σε διαβούλευση από τον Ιανουάριο. Η συζήτηση συνεχίστηκε στη Βουλή και το νομοσχέδιο ψηφίστηκε. Από τη στιγμή που ένας νόμος ψηφίζεται, πρέπει να εφαρμόζεται».
Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού ότι οι απολύσεις είναι ανειλημμένη δέσμευση και πως όσες φορές προσπαθήσαμε να αναδιαπραγματευτούμε με την τρόικα σπάσαμε τα μούτρα μας και πήραμε δώρο το ΕΕΤΗΔΕ, ο τομέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον κο Μητσοτάκη.  
Σε μεταμεσονύχτιο ενημερωτικό δελτίο του, χαρακτηρίζει παράλογο μέτρο την αρνητική αξιολόγηση με προκαθορισμένη ποσόστωση 15%, εγκαλεί τον υπουργό για εμμονή στις απολύσεις και τον καλεί με σκωπτικό ύφος να προσπαθήσει να θυμηθεί 
ή να ρωτήσει να μάθει πως τον Σεπτέμβριο του 2011 η τρόικα ζήτησε από τον τότε υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα και το ΕΕΤΗΔΕ ήταν το ελάχιστο για το αντάλλαγμα που τότε κατάφερε η χώρα, δηλαδή το νέο δάνειο των 177 δις και τη μείωση του χρέους.
Σημειώνει δε πως πως εκείνη την περίοδο το κόμμα του κου Μητσοτάκη πέρναγε την αντιμνημονιακή φάση της τζάμπα μαγκιάς και σχεδίαζε Ζάππεια με ανύπαρκτα ισοδύναμα, και καλεί τον υπουργό να μην κουνάει το δάχτυλο στο ΠΑΣΟΚ και να μάθει ότι ο καλός πολιτικός δεν είναι αυτός που οδηγεί με τις επιλογές του σε αδιέξοδα και υπονομεύει το αναγκαίο μέτρο της αξιολόγησης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.