.Υψώνουν πολιτική ασπίδα προστασίας μπροστά στο φόβο «ατυχήματος»

Το μέτωπο ανατροπής που επιχειρεί να δημιουργήσει η αξιωματική αντιπολίτευση μαζί με συνδικαλιστικές δυνάμεις για το νομοσχέδιο της «μικρής ΔΕΗ», το οποίο θα κατατεθεί την Τετάρτη στη Βουλή, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σαμαράς και Βενιζέλος τονίζουν τη βούλησή τους να ολοκληρώσουν το ταχύτερο δυνατόν τον «κύκλο» των προαπαιτουμένων για την εκταμίευση της υπο-δόσης του 1 δισ. ευρώ, προσπαθούν να αποτρέψουν το «ατύχημα» με απώλεια βουλευτών, ενώ θα βάλουν απέναντι τους τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνδικαλιστές.

Μάλιστα χθες συμφωνήθηκαν βελτιώσεις στο νομοσχέδιο της «μικρής ΔΕΗ» και ο πρωθυπουργός αποδέχτηκε τις οκτώ προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων καθώς και για τη διατήρηση των κοινωνικών παροχών (κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, χρησιμοποίηση των υδάτινων πόρων για άρδευση).

Μάλιστα για τα προαπαιτούμενα ο κ. Βενιζέλος αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθάρισε θα δοθεί μια πλειάδα εγγυήσεων στους βουλευτές ώστε να ψηφίσουν τα νομοσχέδια χωρίς να αισθάνονται ότι εκβιάζονται.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.