.Αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ για τις λαϊκές

Η αιφνίδια αλλαγή στάση του ΠΑΣΟΚ στις επίμαχες διατάξεις για το νομοσχέδιο για το Υπαίθριο εμπόριο προκάλεσε αναταραχή σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο με το ΠΑΣΟΚ να διαμηνύει ότι θα το καταψηφίσει εφόσον δεν εγκριθούν οι αλλαγές που ζητά. 
Απόψε πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Θανάση Μπουρα με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδακη βουλευτές της ΝΔ και αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τον Παρη Κουκουλόπουλο και τον Μιχαλη Κασση.
Η ψήφιση του νομοσχεδίου μεταφέρθηκε για αύριο το απόγευμα προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ υπουργείου Ανάπτυξης και του ΠΑΣΟΚ.
Νωρίτερα αύριο στις 3 μετά το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.
Το απόγευμα μιλώντας στη Βουλή, ο εισηγητής ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής τόνισε ότι δεν αντιδρούν μόνο οι έμποροι, αλλά και οι παραγωγοί. 
Πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ ζητάει να παραμείνει η κατάσταση όπως είναι σήμερα και μην υπάρχει διαχωρισμός εμπόρων -παραγωγών, ενώ τάχθηκε και κατά της κλήρωσης για τις θέσεις που θα καταλαμβάνουν στις λαϊκές με εξαίρεση τους νέους παραγωγούς για τους οποίους από 1ης Ιανουαρίου του 2015 πρέπει να γίνεται κλήρωση.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.