.Βενιζέλος: Αισιοδοξία για τις ευρωεκλογές

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία και από καλύτερη αφετηρία απ΄ ότι την προηγούμενη Κυριακή, προσέρχεται το ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και στις ευρωεκλογές, δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ".

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε και στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», όπου έθεσε το ερώτημα αν ο λαός θα αφήσει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχει πολιτική κρίση και θα επιτρέψει στον κ. Τσίπρα να ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση.

Κατηγόρησε, επίσης, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι τώρα που τα πράγματα πάνε καλύτερα, θέλει να γυρίσει τη χώρα στο μηδέν, να τα αμφισβητήσει όλα για να κάνει το μικροκομματικό του παιχνίδι.

Σχετικά με το θέμα της Χρυσής Αυγής, και τη διεκδίκηση των ψηφοφόρων της, ο κ. Βενιζέλος και στις δύο συνεντεύξεις του, τόνισε ότι «η μετάνοια επιτρέπεται», αλλά «απαγορεύεται το πολιτικό φλέρτ» με ένα ακροδεξιό κόμμα. Διευκρίνισε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει φλερτ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει για «άθροιση» ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της ΧΑ.

Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι μίλησε με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος του έστειλε mail, «ευγενικό και φιλικό», πληροφορώντας τον ότι θα βρει τρόπο να προβεί σε δήλωση στήριξης της δημοκρατικής παράταξης, μια δήλωση η οποία δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα.

Σχετικά με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και τις ενδεχόμενες εξελίξεις, ύστερα από ένα αποτέλεσμα που δεν θα είναι καλό, ο κ. Βενιζέλος συνέστησε υπομονή μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως το είχε και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής. Τόνισε, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το μαλακό υπογάστριο της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι αν δεν υπάρχει ισχυρός προοδευτικός πόλος στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει σταθερότητα.

Ανέφερε, επίσης, ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής θα ασκήσει πίεση προς όλους, για συστράτευση και συσπείρωση της Κεντροαριστεράς.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.