.Το ΝΑΤΟ αμφισβητεί τη Ρωσία

Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ένδειξη ότι η Ρωσία έχει αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ουκρανία, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς αξιωματικός της Συμμαχίας αμφισβητώντας τις σχετικές δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του ΟΑΣΕ Ντιντιέ Μπουρκ-χαλτερ. 
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν απηύθυνε επίσης έκκληση στους ρωσόφωνους αυτονομιστές της ανατολικής Ουκρανίας να ακυρώσουν την προγραμματισμένη για τις 11 Μαϊου διεξαγωγή του δημοψηφίσματός τους.
"Έχουμε τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον πρόεδρο Πούτιν. Θα συζητήσουμε την έκκλησή του στην Λαϊκή Συνέλευση", δήλωσε ο Ντένις Πουσίλιν, ηγέτης της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.
Ωστόσο, ένταση εξακολουθεί να επικρατεί στην Μαριούπολη, ιστορική εστία του ελληνισμού της Ουκρανίας, καθώς οι ρωσόφωνοι αυτονομιστές φέρονται να ανακατέλαβαν το δημαρχείο της πόλης, το οποίο νωρίτερα είχε περάσει στον έλεγχο των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς και για εκτεταμένη ανταλλαγή πυρών.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.