.«Η έξοδος στις αγορές, επιβεβαίωση της αλλαγής σελίδας στη χώρα»

Ως την «επίσημη, πανηγυρική, χειροπιαστή και πρακτική επιβεβαίωση της αλλαγής σελίδας» της χώρας, χαρακτήρισε την επάνοδο της Ελλάδας στις διεθνείς χρηματαγορές, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η Ελλάδα επανέρχεται στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, γινόμαστε ξανά αυτεξούσιοι, κατακτάμε ξανά τη θεσμική μας ισοτιμία μέσα στην ευρωζώνη» είπε, προσθέτοντας ότι αυτό έγινε χάρη στις προσπάθειες, τους κόπους και τις θυσίες των Ελληνίδων και των Ελλήνων, για να τονίσει πως σ' αυτούς αξίζει ένα τεράστιο «ευχαριστώ» και ότι σ' αυτούς πιστώνεται όλη η τιμή γι αυτό το αποτέλεσμα.
«Τώρα πια μπορούμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Δεν γλιτώσαμε απλά τη χρεοκοπία και την καταστροφή. 

Ξαναγινόμαστε η Ελλάδα που ξέραμε, θα το καταφέρουμε αυτό πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι πιστεύουμε» υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε: «θα αποκαταστήσουμε αδικίες, θα ξαναβρούμε το επίπεδο ζωής που είχαμε πριν το 2010, σε πολύ γερές, στέρεες βάσεις, χωρίς να κινδυνεύουμε από την επανάληψη αυτής της μεγάλης περιπέτειας, που ταπείνωσε την ελληνική κοινωνία, που έθιξε την εθνική μας υπερηφάνεια».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι υπήρξε τουλάχιστον οκτώ φορές υπερκάλυψη του ποσού που ζητήθηκε και υπογράμμισε ότι αυτό «είναι μια ενθαρρυντική απάντηση των αγορών που έτρεξαν να στηρίξουν την Ελλάδα». «Ψήφισαν Ελλάδα» σημείωσε.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.