.Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing


Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπόινγκ 777 που χάθηκε από τα ραντάρ τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, μεταφέροντας 239 επιβάτες και μέλη του πληρώματος.
Οι Αρχές της Μαλαισίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα επεκτείνουν τη ζώνη ερευνών, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα που να εξηγεί το πού και γιατί εξαφανίστηκε το αεροσκάφος. 

Όπως είπε ο Αζαρουντίν Αμπντούλ Ραχμάν, ο γενικός διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας, η ακτίνα των ερευνών θα διπλασιαστεί, φτάνοντας τα 100 ναυτικά μίλια από το όρος Ιγκάρι της Μαλαισίας, όπου θεάθηκε για τελευταία φορά το Μπόινγκ.

Ο Αζαρουντίν είπε ότι οι δύο ύποπτοι επιβάτες που χρησιμοποίησαν κλεμμένα διαβατήρια για να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος δεν έχουν ασιατικά χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τον υπουργό Εσωτερικών της Μαλαισίας Ζαχίντ Χαμίντι. 

Σύμφωνα με τον Αζαρουντίν οι Αρχές της Μαλαισίας ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για να δώσουν απαντήσεις στο μυστήριο. Δεν έχουν αποκλείσει ούτε την πιθανότητα να εκδηλώθηκε αεροπειρατεία στο αεροπλάνο. 

Οι ΗΠΑ, που είχαν τρεις υπηκόους τους μεταξύ των επιβατών, έστειλαν στη Μαλαισία πράκτορες του FBI υπογραμμίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.