.Νέα συνάντηση τρόικας - οικονομικού επιτελείου

Με βασικά ανοικτά μέτωπα σε τέσσερα υπουργεία, ολοκληρώθηκε στις 5 τα ξημερώματα- και ύστερα από συζητήσεις 14 ωρών- ένας ακόμη μαραθώνιος κύκλος διαπραγματεύσεων με τους επικεφαλής της τρόικας.

Η ελληνική πλευρά, όπως δήλωσε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, επιζητεί να υπάρξει κατάληξη των διαπραγματεύσεων το αργότερο σήμερα το βράδυ (σ.σ. θα υπάρξουν νέες συναντήσεις, στο υπουργείο Οικονομικών, μετά το μεσημέρι σήμερα, ενώ οι επικεφαλής της τρόικας αναχωρούν από την Αθήνα έως το βράδυ της Τρίτης). 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «είμαστε πολύ κοντά σε όλα, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τελειώνουμε, αλλά δεν το αποκλείω». Πάντως, ο συγκεκριμένος παράγοντας πρόσθεσε ότι «εάν δεν κλείσει σήμερα, θα κλείσει τις επόμενες ημέρες».

Στο ίδιο μήκος κύματος, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «εάν δεν υπήρχε βούληση και από τις δύο πλευρές για να γεφυρωθούν οι διαφορές, ούτε θα καθόμασταν έως τώρα, ούτε θα κάναμε νέα συνάντηση σήμερα». Χαρακτήρισε δε, τη σημερινή ημέρα ως την «κρίσιμη» για να υπάρξει συμφωνία.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.