.«Στη σωστή πλευρά» η ΔΗΜΑΡ

«Στόχος της συνεργασίας ΔΗΜΑΡ και στελεχών προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, είναι να εκφραστούν εκείνοι που δεν αποδέχονται την κυβερνητική πολιτική», τόνισε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας σε εκδήλωση για τη συγκρότηση του τρίτου πόλου.
Αυτούς που αποκρούουν την πολιτική της αντιπολίτευσης, που αρκείται σε εύκολους αφορισμούς, αντιτίθεται σε αναγκαίες δημοκρατικές αλλαγές, αθροίζει συντεχνιακά αιτήματα και εμφορείται από έναν παρωχημένο κρατισμό», συμπλήρωσε ο κ. Κουβέλης. Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη και το «Ποτάμι» υποστήριξε ότι στερούνται σαφούς πολιτικού στίγματος.
«Είμαστε στη σωστή πλευρά του εγχειρήματος για τη ανασυγκρότηση της κεντροαριστερός δεν είμαστε ευκαιριακοί σύμμαχοί κανενός, διεκδικούμε από τον ελληνικό λαό ισχυρή, πολιτική εντολή», επεσήμανε ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος άφησε αιχμές εναντίον της «Ελιάς» λέγοντας ότι στο ερώτημα γιατί εμείς και όχι οι άλλοι, η απάντηση είναι, οι άλλοι εξακολουθούν να πιστεύουν και να εφαρμόζουν τις πολιτικές του αδιεξόδου και δεν μπορεί να είναι οργανικά στοιχεία της ανασυγκρότησης. 
Μεταξύ των συμμετεχόντων στην χθεσινή εκδήλωση για τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Μανίκας, ο οποίος μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και τον Τάκη Καμπύλη αναφέρθηκε στις διεργασίες στην κεντροαριστερά

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.