.«Υπάρχει πολιτικό ζήτημα με τις δηλώσεις του κ. Κάρας»

Βαριά υπονοούμενα ότι ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Επιτροπής που διερευνά τη λειτουργία της τρόικας, Ότμαρ Κάρας είχε συνεννοηθεί με την κυβέρνηση για να κάνει τη δήλωση ότι «επί μια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλεγε τίποτα», άφησε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.

«Υπάρχει πολιτικό θέμα» επεσήμανε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε με νόημα για την επίμαχη δήλωση: «Δε ξέρω αν είχε συνεννοηθεί ή όχι με την κυβέρνηση, είναι δικό του θέμα».

«Ξαφνικά, αντί να ενδιαφέρεται από το πλήθος των στοιχείων, βρήκε να κάνει αυτό το άσφαιρο σχόλιο. Θέλει να κάνει μια πολιτική κόντρα εκ μέρους του λαϊκού κόμματος. Έκανε άσφαιρες αιτιάσεις» υπογράμμισε και αναφέρθηκε στην κομματική προέλευση του κ. Κάρας.

Ο επικεφαλής της επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου που ερευνά τον ρόλο της τρόικας στις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πλήρη απουσία προτάσεων. «Συναντηθήκαμε στο Στρασβούργο με τον κ. Τσίπρα για πάνω από μία ώρα και τον ρωτήσαμε ποια είναι η εμπειρία του ως ηγέτης της αντιπολίτευσης, ποιοι είναι οι στόχοι του, τι μπορεί να κάνει καλύτερα. Επί μία ώρα δεν έλεγε τίποτα ο υπεύθυνος τη αντιπολίτευσης», είπε χαρακτηριστικά. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.