.«Δεν ήρθα για να αξιολογήσω τον κ. Τσίπρα»

Αποστάσεις από τις χθεσινές του δηλώσεις στη Βουλή όσον αφορά τη συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα πήρε σήμερα ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ότμαρ Κάρας, σε συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε με θέμα την αξιολόγηση της τρόικας από το ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ. Κάρας μετά από επίμονες δημοσιογραφικές ερωτήσεις δήλωσε πως η δουλειά του δεν είναι να αξιολογεί πολιτικά πρόσωπα από την Ελλάδα και δεν θα ήθελε να εμπλακεί στις εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις.

Νωρίτερα, ωστόσο, ο Γάλλος ευρωβουλευτής, συνεισηγητής της επιτροπής αξιολόγησης της τρόικας, Λιέμ Χoάνγκ Νγκοκ, δήλωσε ότι κατά τη συνάντηση που είχαν τα μέλη της επιτροπής με τον κ. Τσίπρα παρέλαβαν ειδικό τεύχος προτάσεων με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής, προσθέτοντας μάλιστα ότι μέρος αυτών των προτάσεων είναι σημαντικές και θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο τελικό πόρισμα της επιτροπής, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στο ευρωκοινοβούλιο εντός του Μαρτίου. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.