.Διαβουλεύσεων συνέχεια στους κόλπους των αγροτών, με το «βλέμμα» στραμμένο στην Αθήνα

Σε διαβουλεύσεις για το τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο κινητοποιήσεων, εάν τελικά ψηφιστούν την Πέμπτη οι διατάξεις που αφορούν τα φορολογικά τους, εξακολουθούν να βρίσκονται οι αγρότες, με μερίδα αυτών να έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των περιοχών τους και άλλους να τηρούν στάση αναμονής. 

Σήμερα, θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των χωριών τους οι Αδέσμευτοι Αγροτικοί Σύλλογοι του νομού Σερρών, αντιδρώντας στα νέα φορολογικά μέτρα. Παρατεταγμένα σε διάφορες περιοχές της χώρας έχουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες που ακολουθούν τη "γραμμή" των Θεσσαλών, αναμένοντας το "πράσινο φως" για το στήσιμο μπλόκων.

 Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής ΝΔ Πέλλας Κώστας Τσαούσκας, "το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση εν μέσω της Agrotica (30/1-2/2), χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να στήσουμε νωρίτερα μπλόκα, εφόσον ψηφιστούν οι διατάξεις για τα φορολογικά μας, χωρίς να έχουν ληφθεί υπόψιν περαιτέρω ευνοϊκοί όροι".  Στην ίδια τροχιά κινούνται και οι αγρότες σε Έβρο και Ροδόπη.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.