. Επιστολή Βενιζέλου στο Φώτη Κουβέλη

Επιστολή στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, μετά την πρόσκληση του τελευταίου για διάλογο όσον αφορά την κεντροαριστερά, απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καλώντας τον να τεθούν επικεφαλής αντιπροσωπειών στελεχών των δύο κομμάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις.

«Είμαι έτοιμος να τεθώ επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, εφόσον και εσύ θα ήθελες να τεθείς επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ. 


Η επαφή των δύο κομμάτων σε επίπεδο αντιπροσωπειών δεν συνιστά διάλογο 'κορυφής' γιατί ταυτόχρονα θέλουμε ανοικτό διάλογο και στο επίπεδο των κοινοβουλευτικών μας ομάδων και στο επίπεδο των οργανώσεών μας. 

Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει έτοιμο να μετάσχει σε οποιοδήποτε forum έχει αντικείμενο την Κεντροαριστερά», αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει πως τα δύο κόμματα μοιράζονται την ευθύνη συμμετοχής στην κυβέρνηση και έχουν συνεχή συνεργασία. Τονίζει δε πως ο διάλογος μπορεί να ξεκινήσει με πλήρη σεβασμό στις λειτουργίες των κομμάτων και στην υπόστασή τους. 

Στην αυριανή συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Δημοκρατικής Αριστεράς, τα στελέχη και ο πρόεδρος του κόμματος θα συζητήσουν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και για αυτό τον λόγο δεν έχουν τοποθετηθεί

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.