.«Να εμπνευστούμε από την υπόθεση της μεγάλης Κεντροαριστεράς»

 Η δεύτερη ημέρα στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ σηματοδοτήθηκε από την ομιλία του απερχόμενου γραμματέα, Σπύρου Λυκούδη, ο οποίος, συγκινημένος, έκανε την αυτοκριτική του για την αδυναμία του στην σωστή λειτουργία του κόμματος και την αποχώρησή του από τη θέση του γραμματέα και τόνισε ότι η φιλία του με τον Φώτη Κουβέλη παραμένει σταθερή.

Ο κ. Λυκούδης δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ του διαλόγου με τους "58" γιατί, όπως είπε, «μόνο ένας είναι ο δρόμος της Κεντροαριστεράς. Ο άλλος είναι της μη Κεντροαριστεράς, οδηγεί αλλού. 
Αυτό είναι το δίλημμα. Αν θα μπούμε σε άλλη μια περιπέτεια εθνικής ευθύνης για να δημιουργήσουμε το ανάχωμα στο δικομματισμό και στη συντήρηση ή αν θα κοιτάξουμε να συντηρηθούμε εμείς στο όριο της εκλογικής επιβίωσης», 
είπε και πρόσθεσε ότι Κεντροαριστερά και τρίτος πόλος είναι η συσπείρωση ενός κρίσιμου μεγέθους, που θα ανακόψει τη δύναμη του δικομματισμού που δεν θα του επιτρέψει να επιφέρει έναν διχασμό, που θα ακυρώσει ό,τι μέχρι σήμερα μάτωσε ο λαός μας για να πετύχει. 
Ο κ. Λυκούδης επεσήμανε ότι «δική μας είναι η ευθύνη. Να εμπνευστούμε από την υπόθεση της μεγάλης Κεντροαριστεράς. Να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.