.Προσλήψεις προανήγγειλε ο Κυρ. Μητσοτάκης

«Για πρώτη φορά το 2014, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει έναν κεντρικό σχεδιασμό προσλήψεων που αφορά σε ολόκληρη τη δημόσια διοίκηση», ανέφερε μιλώντας το πρωί στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε «κατάκτηση για το κράτος συνολικά, το ότι παύει πλέον να διαπραγματεύεται ο κάθε υπουργός ξεχωριστά τις προσλήψεις που θέλει για το υπουργείο του» και το ότι «αρχίζουμε πλέον και αποκτούμε τα πρώτα ψήγματα μιας σωστής κεντρικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης».

Ο κ. Μητσοτάκης είχε κληθεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλας Μαρίας Γιαταγάνα.

Ειδικά για το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τη βουλευτή ότι για το 2014 έχουν προβλεφθεί προσλήψεις 800 έως 1.000 ατόμων διότι η κυβέρνηση αναγνωρίζει τις πολύ μεγάλες ανάγκες σε αυτό το υπουργείο. 

Ταυτόχρονα εξέφρασε την εκτίμηση ότι και οι 758 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για την εξωτερική φύλαξη των σωφρονιστικών καταστημάτων θα καλυφθούν από την μετακίνηση προσωπικού ιδίως από τον τομέα της δημοτικής αστυνομίας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.