.ΠΑΣΟΚ: Δεν μπορεί όμως ο κ. Τσίπρας να ξεφύγει από το «κάδρο»

Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή ψηφοφορία για τιμολόγηση των φαρμάκων στηλιτεύει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντας ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν με τη στάση τους στη Βουλή μία θλιβερή εικόνα δήθεν ως αντιπερισπασμό και σχολιάζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να ξεφύγει από το «κάδρο» της υπεράσπισης των υψηλών τιμών στα φάρμακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Το συμπέρασμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή είναι ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά καταψήφισε τη μείωση των τιμών σε 6.000 φάρμακα.

Δυστυχώς αντί της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών και των ασφαλιστικών ταμείων, προτίμησαν να μείνουν πιστοί σε άλλες «εξυπηρετήσεις»…. σε άλλα συμφέροντα.

Κι αυτό δεν μπορεί ούτε να κρυφτεί, ούτε να ξεχαστεί, παρά την θλιβερή εικόνα που οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν ως αντιπερισπασμό, δημιούργησαν με τη στάση τους στη Βουλή

Όσο για τον κ. Τσίπρα. Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι όχι μόνο δεν μίλησε όπως προανήγγειλαν χθες, αλλά έσπευσε να ψηφίσει και να αποχωρήσει, προσδοκώντας να μην μπει στο «κάδρο».

Δεν μπορεί όμως ο κ. Τσίπρας να ξεφύγει από το «κάδρο» της υπεράσπισης των υψηλών τιμών στα φάρμακα και συμφερόντων που ωφελούνται.

Αυτή η εικόνα θα τον κυνηγά πάντα.

Οι πολίτες έχουν και γνώση και κρίση».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.