.Τατσόπουλος: Δεν είμαι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι «ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού» μιλώντας στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα μέρος της έντονης συζήτησης στην κοινοβουλευτική ομάδα, αφιερώθηκε στις θέσεις που ανέπτυξε το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, κυρίως για την πολιτική συμμαχιών, δεχθείς σχετική κριτική, ενώ και ο ίδιος απάντησε, επικρίνοντας σχόλια κομματικών στελεχών που έγιναν εις βάρος του. 

Ο Αλέξης Τσίπρας παρεμβαίνοντας τόνισε ότι υπήρξαν απαράδεκτα σχόλια στο διαδίκτυο κατά του κ. Τατσόπουλου και ζήτησε περισσότερη αλληλεγγύη, προσοχή στον τρόπο έκφρασης όλων των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας και των στελεχών του κόμματος, τονίζοντας ότι η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σημαντική, όπως και η ενότητα γιατί «βρισκόμαστε σε πόλεμο», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Ο βουλευτής Π. Τατσόπουλος διευκρίνισε με τη σειρά του τις θέσεις του σχετικά με την πολιτική συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ και τις προϋποθέσεις που ο ίδιος υπογράμμισε για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ή το ΠΑΣΟΚ και άλλες δυνάμεις. Εν κατακλείδι , πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν, ότι μετά τη συζήτηση στην ΚΟ το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν, μετά τις έντονες κόντρες μεταξύ Τατσόπουλου και Μουλόπουλου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.